Samla, byta eller spela med Pokémonkort

Pokémonkort finns både att köpa som enskilda kort men det finns också i form av olika typer av expansioner, blisters, boosterpaket och samlarboxar. Särskilt om du vill samla på korten går det snabbast att utöka samlingen genom att köpa en större låda eller kit med fler samlarkort. Även om du köper ett paket med slumpmässiga samlarkort på de olika karaktärerna och du får en eller flera dubbletter kan du få variation bland dina kort. Du kan ju alltid spela med vännerna eller byta till nya samlarkort. Det passar också perfekt att börja med ett större kit om du inte har några kort med Pokémon sedan tidigare. Att ge bort Pokémonkort passar också perfekt som present eller gåva till olika tillfällen som födelsedag eller jul. I de större paketen kommer också andra prylar med Pokémontema såsom mynt och pin.

Med Pokémonkort kan du ha roligt med sina vänner. Du kan till exempel:

  1. byta
  2. samla på
  3. spela med.

Det finns tusentals olika Pokémonkort ute på marknaden. Varje kort har en Pokémon som är avbildad på själva kortet och även figurens unika förmågor finns listad. På kortet finns också hur mycket energi som figuren behöver samt dess svagheter och styrkor. Med hjälp av olika kort kan du sedan förbättra och förstärka dessa förmågor. Om du väljer att spela med korten finns det till och med VM i denna tävlingsgren att delta i!

Skydda dina Pokémonkort så de håller länge

Det finns också fina album som du kan samla korten i för att enkelt kunna se samlingen och vilka du behöver men också vilka du redan har. Det gör det enklare att också leta efter ett speciellt kort om du ska byta eller spela med. Det underlättar också förvaringen av alla kort när du har dem i pärmar som du enkelt kan ställa undan.

Dessutom bör du också skydda korten så att de håller länge. Vissa Pokémonkort är sällsynta och därmed dyrbara. Att hålla dem i gott skick kan därför vara värt pengarna. Album eller pärmar är en bra investering så att du skyddar korten så att de håller länge och fortsätter vara i ett bra skicka under en lång tid framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *